Barion Pixel

WEBES TERMÉKLEÍRÁS és CSOMAGOLÁS, ami lojalitást épít – B2W Szövegírási tréning

Kategória:

bruttó

68420 Ft

A női vevőid tranzakció helyett kapcsolatra vágynak, és a termékeid helyett a missziódra kíváncsiak.

A kérdés: hogyan tedd bele ezt a termékeid és szolgáltatásaid leírásába a weboldaladon, a termékcsomagolásokon úgy, hogy azokat az előnyöket emeled ki, amire a hölgyek valóban kíváncsiak?

Küldetésünk a megvalósítás, ezért úgy döntöttünk, hogy abban segítünk neked, amire a legnagyobb szükséged van ❤

Gyakorlatias tréning, ha szeretnél hűségesebb, visszatérő női vásárlókat, akkor a Te cégednek is szüksége van a B2W Marketingre!
KÉSZ szövegekkel leszel gazdagabb! + AJÁNDÉK MUNKAFÜZETTEL

További információk

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI TRÉNING?
MINDENBEN…

 •  Unalmas a termékleírásod? Hiányérzete van a vevőidnek, mert nem kapnak meg minden információt?
 •  12=1 tucat a csomagolásod? Nincs a vásárláshoz köszönőleveled? Kuponod?
 •  Hadd kérdezzek még egyet: Nőknek akartál eladni?

Ha ehhez hasonló problémákkal küzdesz, ezen gyorsan változtatnunk kell! A hölgyeknek sokkal, sokkal több információra van szükségük, mint a férfiaknak, ám az unalmas szakszövegektől, statisztikáktól menekülnek. Gyere, tarts velem és rakjuk rendbe a stratégiádat, mutatok klassz példákat Neked!

Ne feledd: a nők a háztartások költéseinek 85%-a felett döntenek. Mégis, 91% csalódott, mert úgy érzik, hogy a cégek félreértik őket, és a reklámok nem hozzájuk szólnak. Kommunikálj sikeresebben, eredményesebben, a nők pedig hálásak lesznek érte!

 

TUDTAD?

A B2W Marketing különleges, erős tudást biztosít Neked ahhoz, hogy céged egyre több hűséges, visszatérő hölgy vásárlóval legyen sikeresebb, eredményesebb!

A B2W Marketing 2018 óta kifejezetten a 21. századi magyar női fogyasztói szokásokat helyezi előtérbe.
2020-ban egyetemi tananyag lett a B2W Marketing, az alapítás óta pedig 6 Marketing Gyémánt díjjal – B2W Fesztivál (2019), B2W Akadémia (2020), B2W Akadémia 2 Projektje (2021) Társadalmi Felelősségvállalás + B2W Alkotótábor (2022) – jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség.

Nincs ehhez fogható tudás, tapasztalat, magyar piackutatásokból összeállított rendszer jelenleg, sehol máshol a világon.

 

Ki lesz az oktatód?

SZALAI GABRIELLA

Tanulási szakértő, aki 18 éve marketingezik és ír szövegeket sikeresen kifejezetten női célpiacra.
45 ezres olvasótábora élvezettel olvassa cikkeit, leveleit. Gabi 2018 óta a B2W VIP Közösség belső szövegíró-tanácsadója, Év Marketingese díjazott, és a HVG Goldenblog díj nyertese.
2019 óta tart B2W Szövegírás tréningeket,
kurzusokat cégvezetőknek, reklámszakembereknek, nagyvállalati döntéshozóknak.

„A NŐK hálás, lojális célközönség. Erős, lelkes támogatóink. Elnézik, ha elbénázok valamit, megbocsátanak, ha hibát vétek, és értékelik az alázatot, amivel viszonyulok hozzájuk. Soha nem jutottam volna el egy nulla tőkéből indított céggel addig, ahol most vagyok, ha nem pont ŐK segítenek nekem ebben. I.M.Á.D.O.M, hogy zömében női vásárlóim vannak! Ők a mi erősségeink.


Ügyes, másolható mintákból megtanulod, hogy:

 • hogyan közvetíts igazi elismerést a női vevőid felé,
 • hogyan keljen életre a céged a női vevőid és követőid szemében,
 • hogyan tedd szöveges tartalmakkal élménnyé a vásárlást,
 • hogyan érezzenek közel magukhoz a női vevőid,
 • hogyan „írj” érezhető és valódi törődést.


És rögtön meg is valósítjuk együtt, jó?

A cél: amit tanulsz, azt azonnal képes legyél beletenni a kommunikációdba.

 

Kérdések, amik felmerülhetnek benned is:

Nem vagyok író, rémesek a rímjeim és lassan fogalmazok. Való nekem is ez a workshop?

 • Érthetően haladunk majd, lépésről-lépésre, célunk, hogy végre izgalmasan és felszabadultan fogalmazz. Bevált írói trükköket és egyszerűsítő-időmegtakarító tippeket is beleraktunk a tréningbe kifejezetten azoknak, akik úgy gondolják, hogy nem tudnak jól írni, hogy valóban kész is legyen a végtermék.

Már rengeteg olyan tanfolyamot vettem, amivel nem tudtam mit kezdeni a saját cégemben, ez is ilyen lesz?

 • Itt konkrét megvalósításokat mutatunk be neked kifejezetten női célcsoportra, és olyan kihívásokat és problémákat oldunk meg, amelyekkel a céged elkerülhetetlenül szembesülni fog, vagy már szembesült. A gyakorlatiasságot az garantálja, hogy a tréning kicsit olyan lesz, mintha a vállunk felett belelátnál abba, ami nekünk is sikereket hozott. A videókat vágó kollégánk szerint: „elárultad az összes titkunkat!”. 😉

Nekem nem oktató/kozmetikai/ruhás, hanem …. cégem van, nekem is hasznos ez a workshop?

 • Ha női vevőid vannak, a tréning alapelveit mindenképpen fontos lenne egy az egyben beleraknod a céged marketingjébe, ha nem akarod, hogy az idők szele elsuhanjon melletted, és maga mögött hagyja a cégedet. A.k.á.r.m.i.l.y.e.n. üzletágban is vagy, csak nyerhetsz belőle. És a tréning minden eleme után segítséget is kapsz arra, hogyan valósítsd meg a cégedben hatékonyan.

Nekem nem nők a vevőim, nekem is hasznos ez a workshop?

 • Az online tréning mindenkire érvényes, alapvető technikákat és praktikákat tanulsz meg, melyet az élet más területein is jól alkalmazhatsz.

Később is elérhető lesz?

 • Ne várd meg, hogy még több pénzed bánja a rosszul felépített, unalmas szövegeid miatt a marketingre szánt keretedet. Ha az alapok rendben vannak, már az első hónapban érezhető a változás! Lassan elaprózva, vagy gyorsan lendületesen akarod cégedet fejleszteni? Most ráadásul lefeleztük az árát a szokásos tréningjeinknek azért, hogy elérhetőbbé tegyük ezt számotokra.

Ha még nincs cégem, akkor is érdemes elmennem rá?

 • Ha 20 év múlva lesz kész, amit már most tervezel, ezek az alapok akkor is megállják a helyüket. A stratégián nem fog a fagy, a szél, nem kezdi ki az idő! Sőt, ha tervezési fázisban vagy, könnyebb a helyzeted, mintha már egy elrontott szitut kellene rendbe tenned.

 

TEDD MOST RENDBE szöveges és vizuális stratégiádat és csökkentsd a rossz konverzió miatt kidobott felesleges költéseidet!

Ha elvégzed, eleve olyan vevők találnak meg, amire a termékednek, szolgáltatásodnak szüksége van.

További csodaszép napot, sok sikert kívánunk!

 

u.i.

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal
 2. Befizetésed beérkezésével küldjük automatikusan a belépéshez szükséges információkat, ezután azonnal kezdhetsz.