SZEREPELJ RÁDIÓNKBAN & TV-ben!

B2W = B2B + B2C
2024-ben különleges B2W Fesztiválra készülj, legyél sztár!

Sikeres Nőknek / Vállalkozónőknek / Cégeknek, akik NŐKNEK adnak el

CÉGVEZETŐKNEK, NAGYVÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓKNAK:
2018 óta minden évben megrendezzük ezerfős élő prémium üzleti rendezvényünket, mely kifejezetten a női fogyasztói szokásokkal foglalkozik. Fontosnak tartjuk, hogy minden olyan cég, aki nőknek értékesít, legyen nagyon sikeres! Legyen úgy sikeres, hogy mindeközben ne manipulálja a nőket, hanem megerősíti őket döntéseikben, önbizalmukban, tudásukban. Minden hölgy vásárló erre vágyik, márpedig ha a nők boldogak, visszatérő hűséges vevőiddé válnak.

A vásárlók 85%-a NŐ. Ha a vevőnek neme lenne, NŐ LENNE.

Éppen ezért ma már nem úri bohóság erre odafigyelni, hanem józan ész kérdése. A női vásárlási szokások gyorsan változnak, reprezentatív piackutatási eredményeink szerint félévente kerülnek fel a listára más-más igények. Legyél akár férfi, akár nő, ha nőknek adsz el, ismerd meg őket jobban, sokkal-sokkal jobban!

SIKERES, VALÓDI NŐKNEK:
2018 óta, azaz az első pillanattól kezdve bekerült minden fesztivál tematikájába az önismeret, üzletfejlesztés és minden olyan női téma, ami teljes mértékben fókuszál a nők magánéleti és munkahelyi kihívásaira.

Rekord számmal és rekord pozitív visszajelzéssel zártuk a tavalyi rendezvényünket, és az ideire is így készülünk, Sőt!
Idén erős médiatámogatással leszünk jelen, tekintve, hogy a B2W-nek február óta saját reggeli rádióműsora van “Valódi Nők” címmel (Manna FM).
Erős PR és médiatámogatásra készülhetnek kiállítóink, támogatóink, további infó itt >

Idén is olyan szemléletváltó erősen progresszív tudással, gondolatokkal és adatokkal készülünk, amivel végre kitűnhetsz a tömegből és saját magad is véleményvezérré válhatnak.
Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk az #1 női marketing szakértők itthon Magyarországon, nem is akárhogyan:

1. PRÉMIUM SZAKMAI PROGRAMOKKAL
2. EXKLUZÍV KAPCSOLATÉPÍTÉSSEL
3. PIACKUTATÁSAINKRA ÉPÜLŐ NŐI TEMATIKÁVAL

„A nőknek szóló marketing szakértője Magyarországon egyértelműen Pálfi Éva”

(Dr. Papp-Váry Árpád – Magyar Marketing Szövetség alelnöke 2022)

NEM VAGY EGYEDÜL!


B2B: 26 éve tervezek olyan márkáknak, akik nőknek adnak el. 7 éve alapítottam meg a B2W Marketinget, amivel teljes szemléletváltást értünk el a hazai vállalkozói szférában
és lettünk generátora annak a rengeteg vállalkozónői közösség létrejöttének, akik előtte nem mertek kiállni magukért. 2020 óta egyetemi tananyag a B2W Marketing. A Magyar Marketing Szövetség Női Marketing Tagozatának alapító elnökeként azon vagyok, hogy minden szakmai és üzleti platformon támogassam ezt a kivételes társadalmi szerepvállalást.

85%-ban nők a vásárlások döntéshozói. Éppen ezért azok a cégek, akik alkalmazzák ezt a tudást, extra bevételeket produkálnak és egyre több a hűséges hölgy vásárlójuk.

Van egy víziónk:

A B2W kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse. Kérlek csatlakozz támogatóként is, mi pedig rengeteg extra megjelenést biztosítunk brandednek prémium közösségünkben.

Várlak szeretettel: 

Pálfi Éva

B2W alapító, #1 női marketing szakértő,
a Magyar Marketing Szövetség Női Marketing Tagozatának elnöke
a Metropolitan Egyetem B2W Marketing oktatója
A “Valódi Nők” (Manna FM) című első és egyetlen női reggeli rádióműsor tulajdonosa, műsorvezetője

 

B2W & VALÓDI NŐK


B2C: 2024-ben megalapítottuk az első magyar reggeli rádióműsort, a “Valódi Nőket”,
melynek tulajdonosa, producere és műsorvezetője is vagyok.

Végre megszólíthatjuk, edukálhatjuk a NŐKET úgy, hogy tudatosabban éljenek, magabiztosabb nőkké váljanak. Ehhez olyan szakembereket várunk elsősorban, akik igazi példaképek, akik B2W tudatosak. Vendégünk volt már mentoráltjaim közül Demeter Zsuzsanna és Klaudia, Gyöngyösi Szilvia, Weston Gyöngyi, Kontics Moni, Barabás Márta, Dessislava Dimitrova, Nemes Lenke… a B2W Club tagjai közül Zselló Katica, Márton Katalin, Felker Noémi… és a B2W Fesztivál korábbi vendégei is, például Geszti Péter, CURTIS, Árpa Attila, Csősz Boglárka, Király Linda, Zimány Linda, Csorba Anita…

Műsorvezető társaim kivételes nők: Balázs Andrea színművésznő és Argyelán Kriszta rádiós ikon.

CSAK HIRDETÉSSEL NEM TŰNSZ KI A REKLÁMZAJBÓL!

NAPONTA 1,5 MILLIÓ elérésünk van, indulásunk
óta megháromszoroztuk a rádió hallgatottságát!

Várunk Téged is szeretettel, mondd el mindenkinek miben vagy különleges és legyél végre sztár!

 

“Tanulni a legjobbaktól érdemes”

1 éves előfizetés esetén TISZTELETJEGYET biztosítunk Neked a B2W Fesztiválra
Tanulj velünk 1 évig és elvezd, hogy “Bennfentes” vagy!

A B2W ALAPJAIBAN VÁLTOZTATTA MEG A HAZAI VÁLLALKOZÓI SZEMLÉLETET”

 

Hogyan lett ekkora sikere közel 8 év alatt? Elmesélem…

1998-ban (26 éve) kezdtem pályámat kreatív igazgatóként hazai piacvezető cégeknél, reklámügynökségeknél és rengeteg olyan multi és kkv céggel dolgoztam (amerikai, német és hazai), akik nőknek adtak el. Pontosan tudom mire vágynak a női vásárlók és mára igazi küldetésemmé vált ezt a tudást átadni más szakembereknek is.

 • 2018 januárjában alapítottam meg a B2W Kommunikációt.
 • 2018 április 20-án tartottuk meg az első Női Marketing Nap eseményünket, mely a “Hogyan adj el nőknek B2W?” című könyvem bemutatója is volt.
 • 2018 szeptember 20-án már megtartottuk az első B2W Fesztivált 670+ fővel.
 • 2019 októberében 1000 fősre nőtt a rendezvényünk, és a B2W Fesztivál elnyerte a Magyar Marketing Szövetség első MARKETING GYÉMÁNT díját.
 • 2020-ban egyetemi tananyag lett a B2W Marketing, a Metropolitan Egyetem mesterképzőseinek tanítom azóta is. Évente 10+ diákom ír B2W Marketingből szakdolgozatot – ez egy hatalmas szakmai elismerés, gondolj bele, hogy a B2W egy teljesen új, folyamatosan fejlődő irányzat, nekem pedig megtiszteltetés, hogy amit megalkottam, az önálló lábra állt és a jövő szakembereit képzi.
 • 2020-ban a B2W Akadémia elnyerte a Magyar Marketing Szövetség MARKETING GYÉMÁNT díját
 • 2021-ben a szigorítások miatt élőben 200 fővel, ONLINE pedig közel 5000 (!) fővel tudtuk megtartani a B2W Fesztivált.
 • 2022 is rengeteg változást, komoly üzleti akadályokat hozott a cégek, gyártók életébe, így nem véletlenül választottuk a B2W Fesztivál témájának a folyamatos stabil fejlődést, ehhez pedig a legjobb, legsikeresebb hazai szakértőket hívom el, hogy ismét egy hatalmasat lépjünk előre. 4 millió magyar hölgyet értünk el kampányunkkal, végre a nőknek is segíteni tudunk a felelős, okos fogyasztói hozzáállásban.
 • 2023-ra a B2W 6x Marketing Gyémánt díjas lett, számomra a legszebbet kaptuk meg januárban: “Társadalmi szerepvállalásért, a NŐKÉRT ÉS A NŐKRE CÉLZÓ CÉGEKÉRT”
 • 2023-ban a Szakmai Elit az “Év Embere” címmel tüntetett ki.
 • 2023 júniusában megalakult a Magyar Marketing Szövetség Női Marketing Tagozata, melynek rendkívül megtisztelő, hogy alapítója és elnöke lehetek.
 • 2023-ban újra szemléletet váltottunk a B2W Fesztiválon, mely rekord volt minden szempontból!
 • 2024-ben pedig végre elindult Magyarország első NŐI reggeli rádióműsora “Valódi Nők” címmel a Manna FM 98.6 csatornáján Pálfi Éva, Balázs Andrea, Argyelán Krisztina műsorvezetőkkel. CEO, producer: Pálfi Éva.

 

2024 B2W FESZTIVÁL

ELŐADÓI & PROGRAM

HAMAROSAN..

2018 – 2024 B2W Fesztivál és B2W Business Club előadói
(balról jobbra, fentről le):

Pálfi Éva, Papp-Váry Árpád, Geszti Péter, Hosszú Katinka, Piros Attila, Zséda, Müller Péter, Márton Katalin, Árpa Attila, Csősz Boglárka, Radnai Péter, Tomán Szabina, Szilágyi Gábor, Pistyur Veronika, Vida Ágnes, Sárospataki Albert, Almási Kitti, Bombera Krisztina, Pál Feri Atya, Dessislava Dimitrova, Priner Alma, Rubint Réka, Gesztesi Gábor, Csomós Eszter, Avidor András, Gál Beáta, Weston Gyöngyi, Kiss Gergely, Hegedűs Eszter, Szalai Gabriella, Pepper, Egerszegi Krisztián, Kardos Éva, Felker Noémi, Lévai Richárd, Csorba Anita, Kőszegi András, Sonkoly Zsuzsanna, Herendi Ádám, Lukács Rita, Biros Levente, Várőri Adrienn, Képes Anita, Nyers Séf, Langmár Zsuzsanna, Gyöngyösi Szilvia, Hegedűsné Németh Viktória, Boruzs Ákos, Cserháti Herold Janka, Gáspár Katalin, Oravecz Nora, Avidor Kata, Tusnádi Roland, Szabó Orsolya, Palaga Tímea, Maklári Attila, Sági Ágnes, Lippner Tamás, Boros Erzsébet, Ujvári Adrienn, Vasvenszki Zsolt, Vicsápi Natália, Knapek Éva, Wolf Gábor, Janata Krisztina, Berger Gábor, Patkós Alexandra, Pazsa Kornélia, Rózsa Judit, Gulyás István, Kasza Tamás, Nyirő Réka, Ambrus Barbara, Zsadony Márta, Szilágyi Norbert, Mezei Zsani, Kulcsár Róbert, Méhész Mónika, Kovács Zsolt Milán, Kovács László, Békéssy Olga, Horváth Szabolcs, Németh Emese, Herczeg Andrea, Szilágyi-Bécsi Tímea, Rédey Iván, Kovács Orsolya, Hajnerné Horváth Barbara, Kokas Sándor, László Móni,…

Pálfi Éva B2W & Branding Könyvei

#1 Női Marketing Szakértőktől

Első, szemléletváltó
női marketing könyv (2018)

Legújabb
B2W KÖNYV,
friss statisztikákkal!

Lova Brand stratégia,
pozicinonálás
TERVEZŐFÜZETTEL!

Első Brandstyling könyv,
márkastílus, arculat,
színharmóniák (2016)

Főtámogatók

Mit jelent a B2W?

 

Jelentése: Business-to-Woman, melynek rövidítése: B2W®

Márkanév is, mely jelöl egy értékteremtő közösséget a nőkért és a női fogyasztókra célzó cégekért. (Magyar Szabadalmi Hivatal B2W védjegy 2018.01.24., 2018.02.28-tól pedig a B2W Branding®, B2W Marketing®, B2W Sales®, B2W PR® szóösszetételek élveznek oltalmat)
A B2W®, azaz a business-to-woman minden olyan nőkre célzó üzleti tevékenység (beleértve a kommunikációt, logisztikát, értékesítést, stb.), melyet a hirdető kifejezetten női célcsoporttal folytat. A női célcsoport lehet női vevőkre célzó business (B2B), és lehet női fogyasztó (B2C) is.

Társadalmi szerepvállalás

A B2W® kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse.
A B2W® hiszi, hogy az okos marketingkommunikációnak társadalmi haszna van.
A B2W® fókuszában a 21. századi nők élettani, biológiai és érzelmi megismerése áll, ezért folyamatosan kutatja és elemzi szokásaikat, élethelyzetüket annak érdekében, hogy a B2W tudatos cégek marketingkommunikációja támogassa és segítse a nőket az előttük álló kihívásokkal való megbirkózásban, a nekik szánt termékek és szolgáltatások közti választásban, és hogy számukra a vásárlást egyszerűbbé, megnyugtatóvá, biztonságossá, de egyben a mindennapokból kiszakító élménnyé is tegye.

A B2W® legjelentősebb szakmai csúcstalálkozója a B2W Fesztivál, mely évente kerül megrendezésre.

A B2W® prémium közössége a B2W® VIP Club, melyben a tagok kapcsolatépítéssel, tapasztalatmegosztással, tudásanyagokkal, és saját online közösségi platformmal fejlesztik magukat, és cégüket. Folyamatosan figyeli és kutatja a média pozitív és negatív hatásait, hogy megoszthassa tapasztalatait a média szereplőivel, cégvezetőkkel, marketingesekkel és kivitelezőkkel, valamint magukkal a női fogyasztókkal is.

FONTOS! A B2W® nem feminista megkülönböztetés, egészen egyszerűen figyelembe veszi azt a tényt, hogy a nők és a férfiak élettani, biokémiai és érzelmi tulajdonságokban is mások. Más teszi a nőket és más a férfiakat boldoggá. Mások az erősségeik, gyengeségeik, stratégiájuk céljaik eléréséhez, más a hangnemük, stílusuk és kapcsolatuk az emberekkel. Más hatást vált ki egy nő és megint mást egy férfi az emberekből. Ezért ma, amikor mindent perszonalizálunk, elengedhetetlen, hogy megértsük a női fogyasztót, mint legnagyobb vásárlóerőt.

Légy részese te is

B2W Fesztivál belépőjegy

Ismersz engem és talán sikerült eljutnod VIP rendezvényeimre, így pontosan tudod: KAPCSOLATI TŐKÉM kivételesen erős, ráadásul rendkívül összetartó is.

Cégvezetők, vezérigazgatók, ismert és elismert sztárok, szakmájuk legjobbjai.
Ismerd meg őket rajtam keresztül, s ha hozzáállásod pozitív, segítő, inspiráló, úgy örökre a szívükbe zárnak majd Téged is.

VIP BELÉPŐJEGY +
B2W Club Éves előfizetés

 • „Hogyan adj el NŐKNEK” könyv PDF letölthető
 • 7 évnyi videós tananyag
 • letölthető munkafüzetek
 • Heti 1 élő bejelentkezés, a legfrissebb témákkal
 • Tematikusan haladunk, a combosabb videók is így válnak elérhetővé. Csakis a módszerem segítségével nem uralkodik el a káosz, nem csapongasz majd, ezt megígérem

Légy részese te is

 • VIP B2W Fesztivál belépőjegy  —  109855 Ft
 • B2W Club - Éves előfizetés  —  158750 Ft / year

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összesen
Kosár összesen Ft
Rendelés összesen Ft
 • Fizessen hitelkártyájával a Stripe szolgáltatáson keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.